"Allt är möjligt"

Föreläsning & workshop i personlig utveckling.

Denna föreläsning är mycket bra för dig som "fastnat" i ekorrhjulet och känner att du vill ta dig vidare i livet. Att faktiskt börja ta de där första stegen mot dina drömmar.

För dig som vill:

- Starta eget

- Bryta dina negativa tankar

- Utveckla din fulla potential

- Uppnå mer harmoni i tillvaron

- Hitta dina inre önskningar

- Följa ditt hjärtas väg

- Vill börja agera själv istället för att följa andra

- Våga tala din sannning

- Och mycket mer

 

Föreläsningen "allt är möjligt" öppnar upp för nya tankar och den individuella workshopen ger dig möjlighet att skapa den riktning i livet som DU vill ha.

  

Jag Markus Kalin är utbildad och certifierad livscoach (Livscoachakademin) samt egen företagare. Verksam både som filmproducent i social media samt trubadur. På senare år har jag även utvecklat mina naturliga intuitiva och mediala sidor som är en stor tillgång för mig i coachningen och mitt övriga företagande. I min föreläsning berättar jag om min egna resa. Både den yttre resan men även den resa som sker inombords när man sätts på prov i livet och som sätter käppar i hjulet. Kan det vara som så att händelser i vårt förflutna hindrar oss från att uppnå vår fulla potential? Vad är det för skrot som ligger på vår mentala väg som vi måste ta oss förbi innan vi når vårt mål. Följ med mig på en föreläsning och workshopresa som med största sannolikhet kommer påverka resten av ditt liv. Skjut inte upp det som du är ämnad för att göra under din livstid. Låt detta bli första steget till ditt nya liv. Allt är möjligt!

Kontakta mig för att boka din föreläsning.

Markus Kalin

Cert.Livscoach

0730-42 13 72

markus.kalin@telia.com

 

 

 

 

 

 

 

Allt är möjligt

I min föreläsning berättar jag om dina möjligheter till utveckling. Hur du vänder motgångar till framgångar. Hur du kan bli medveten om din "omedvetna" tankar som styr vardagen. Detta är en motiverande föreläsning med nya infallsvinklar på hur du kan förändra ditt liv.

Boka din föreläsning "Allt är möjligt" via mejl markus.kalin@telia.com  eller på 0730-42 13 72

Workshop för elever

Hämta hem pdf.en för mer info om workshopen.

Med vänliga hälsningar
Markus Kalin
Cert. Livscoach