Allt Är möjligt i Karlstad - Ditt Livs Coachning

OBS! NYTT DATUM ÄR 27/10 OBS!

Föreläsning och workshop - "Allt är möjligt" 27/10 i Karlstad -Block 1

Föreläsning och workshop med Markus Kalin - "Allt är möjligt" i Karlstad den 27/10 - 2018.

Block 1

Denna föreläsning är till för dig som vill ha en förändring på riktigt. Det handlar om att gå på djupet med sig själv genom olika skriftliga övningar (behöver inte redovisas öppet) som skapar en riktig förändring på sikt. Om man inte vet vet vad målet är så vet man inte heller när man är framme. I det första blocket får ni reda på varför man inte vågar följa sina drömmar, vad är rädslan som ligger bakom. Ni får även reda på hur man övervinner sina rädslor och vågar ta de första stegen utanför sin comfortzon, för att följa sina drömmar.

Tänk dig att du ligger på din dödsbädd och ser tillbaka på ditt liv. Hur vill du då att det ska se ut. Vilka saker vill du genomfört innan det är för sent? Vänta inte längre, starta din förändring nu.

Varmt välkomna till en inspirerande föreläsning där du har möjlighet till riktig förändring i ditt liv. Efter en inspirerande föreläsning som öppnar upp dina tankar för nya möjligheter och val i ditt liv, så ägnar vi workshopen åt övningar och lockar fram dina inre önskningar och möjligheter.

Lördagen den 27/10 kommer jag Markus Kalin till Maria Östby - Wildspirit (lokal Kraftkällan Rudsvägen 9A Karlstad) med min föreläsning och workshop "Allt är möjligt" (Block 1)

Dagen startar kl: 10.00 och håller på till kl 16.00 (fika ingår, lunchpaus mellan 12.00-13.00, restauranger finns i närheten).

Pris: 990:- inkl moms

Mer information om evenemanget finns även på Facebook under "Ditt Livs Coachning" och "Maria Östby Wildspirit"

Varmt välkomna

 

Mer information om evenemanget finns även på Facebook under "Ditt Livs Coachning" och "Maria Östby Wildspirit"

Anmälan här

Karta

FB Ditt livs coachning

FB Kraftkällan

Allt är möjligt

I min föreläsning berättar jag om dina möjligheter till utveckling. Hur du vänder motgångar till framgångar. Hur du kan bli medveten om din "omedvetna" tankar som styr vardagen. Detta är en motiverande föreläsning med nya infallsvinklar på hur du kan förändra ditt liv.

Boka din föreläsning "Allt är möjligt" via kontaktformuläret eller på 0730-42 13 72