Referenser

"Jag tycker det är väldigt lätt att prata med dig Markus, tack vare våra samtal har jag hittat verktyg och metoder som fungerar för mig. Jag känner mig starkare i mig själv nu än någonsin tidigare tack vare coachningen. Tack för din hjälp."

Annicka Gunnarsson, Kristdala

 

"Trodde inte jag behövde en livscoach... men vilken skön känsla att ha en person, utan förutfattade meningar, som man kan prata med. En person som bara ägnar sig åt mig utan att tänka på sig själv. Ett bollplank som hjälper mig att bena upp mina tankar. En person som hjälper mig att sätta uppnåeliga mål i livet. En livscoach kan alla behöva!
Tack vare Markus kom jag ur soffan och ända till Asien!"

Ulrika

 

”Fick erbjudande att bli coachad av Markus Kalin vintern 2016. Under våra samtal gav han mig alternativa vägar i mitt liv. Inget han kom på eller bestämde, utan genom att öppna mina tankar för fler möjligheter, hjälpte det mig till att se flera möjligheter.

Om du känner att du fastnat i samma mönster, behöver inte vara ett negativt, utan bara att man behöver nya tankespår så tror jag Markus kan hjälpa dig en bit på vägen.”

 Therese Tang, Oskarshamn